About

Hee hoi! Je hebt het gevonden – de allerleukste online shop die er bestaat. Waarom is Be like Lola zo leuk en wat maakt deze shop anders dan andere shops? Dat ga ik je vertellen.

Een jaar geleden stond ik nog met mijn toga in de rechtbank. Niet echt een top outfit en niet mijn droombaan. In de periode hierna deed ik alleen maar dingen die ik wel leuk vond en dat was voornamelijk mijn kledingkast opruimen (OCD) en die items verkopen, want geen inkomen dus geen nieuwe kleding. Kort daarna had ik ook de kledingkasten van mijn vrienden geplunderd en merkte ik al snel dat er bizar veel vraag is naar kwalitatief mooie en betaalbare (mid-)designer items. En ook dat niemand zin en tijd heeft om die parels te verkopen.

Dus toen ontstond Lola.

 

lola. who?

Lola is leuk! Lola durft en Lola geeft om duurzaamheid. Ze houdt van kleding, schoenen, tassen en sieraden. Die items van mooie, goede kwaliteit en vaak net te prijzig om daar een hele nieuwe collectie van aan te schaffen. Maar ze houdt niet van fast fashion.

Daarom zoekt Lola een oplossing: oude schatten verkopen & nieuwe parels aanschaffen met korting! En dat resulteert in een opgeruimde kledingkast en een volle portemonnee waar ze die nieuwe parels voor kan aanschaffen. Win voor Lola, win voor de aarde.

In de Shop van Be like Lola kun je jouw mooiste item(s) te koop aanbieden of kopen. Maar alleen de echte parels! Lola verkoopt altijd iets moois.

Be smart, be like Lola.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle trends & acties.