Criteria Verkopen

Hoe werkt het?
Waarschijnlijk heb je een overvolle kast, en tegelijkertijd nooit iets om aan te trekken. Don’t we all? Laat ons je mooie item verkopen, zonder daar zelf tijd aan kwijt te zijn – én koop daarna weer iets nieuws om je collectie aan te vullen!

Wij selecteren, stylen en fotograferen je item, waarna het in de shop komt te hangen. Als je item verkocht wordt verzenden we het zo snel mogelijk veilig naar de koper en ontvang jij daarna je geld van ons. Win-win!

Jouw items worden door ons gefotografeerd. Dit gebeurt maandelijks tijdens een shoot, zodat je kleding mooi op modellen kan worden gestyled.

We uploaden je item zo spoedig mogelijk in de shop. Het kan zijn dat de producten eerst als productfoto online komen, in afwachting van de shoot.

Prijs
Wij bepalen een geschikte verkoopprijs van je item op basis van de vraag naar het item, de conditie en de originele verkoopprijs. Indien je item niet verkocht is na twee maanden, kunnen wij het item geleidelijk afprijzen tot maximaal 50%. Op die manier hopen we dat jouw item alsnog zo snel mogelijk verkocht wordt. Wij berichten je daarover via email.

Mocht het item binnen zes maanden niet verkocht zijn, dan nemen we contact met je op om te overleggen of je het item aan het goede doel wil doneren.  Je kunt de kleding ook ophalen of laten terugsturen (€ 7,25 verzendkosten).

Jouw item wordt zorgvuldig wordt opgeslagen. Wij houden de items zes maanden na aanlevering in consignatie, en zijn dus tijdelijk in ons bezit.

Lola heeft een bepaalde stijl en we willen graag dat je daarvoor terug komt! Daarom zijn we zorgvuldig met de keuze voor items die in de shop komen.

Aanbieden
Maak een selectie van kleding die je wil verkopen. Houd daarbij rekening met de merken- en kwaliteitslijst. De merkenlijst wordt steeds aangevuld met toffe merken die in de shop hangen, dus mocht je een item hebben van een merk en vind je het passen bij Be like Lola? Bericht ons dan en dan kan de lijst aangevuld worden. Klik hier voor de merkenlijst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle trends & acties.