Verzenden/Afhalen

Alle prijzen van de items in de shop zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten komen voor rekening van de koper en worden bij de check-out opgeteld bij de prijs.

De verzendkosten zijn € 4,95. De aankopen bij Be like Lola zijn veilig. We slaan geen credit card gegevens op en delen geen persoonlijke gegevens met derde partijen.

Be like Lola kan niet aansprakelijk worden voor extra verzendkosten als gevolg van het onjuist opgeven van de verzendgegevens bij het plaatsen van de bestelling.

Als je item verkocht is voor 14:00 uur, verzenden wij het item nog diezelfde dag voor je. In de week van 20-27 juni 2020 is de verzendtermijn aangepast naar 5 werkdagen in verband met vakantie.

Indien je voor de optie ‘afhalen’ kiest, kun je jouw order op afspraak in Dordrecht ophalen. Tijdens de intelligente lockdown in verband met het Corona virus kan je order op afspraak worden langs gebracht in Dordrecht, Rotterdam en Utrecht. Maak dan binnen 3 dagen nadat je hebt besteld een afspraak om je order te ontvangen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle trends & acties.