FAQ - meest gestelde vragen

Stuur ons een email of DM met foto’s van de items die je wil verkopen, zodat we kunnen kijken of de items in de shop passen. Zo ja, dan maken we een afspraak om de items langs te brengen of op te halen.
 
Wij selecteren, stylen en fotograferen je item, waarna het in de shop komt te hangen. Als je item verkocht wordt verzenden we het zo snel mogelijk veilig naar de koper en ontvangt jij daarna je geld van ons. Win-win!

Maak een selectie van kleding die je wil verkopen. Houd daarbij rekening met de merken- en kwaliteitslijst. De merkenlijst wordt steeds aangevuld met toffe merken die in de shop hangen, dus mocht je een item hebben van een merk en vind je het passen bij Be like Lola? Bericht ons dan en dan kan de lijst aangevuld worden. Klik hier voor de merkenlijst.

Je items worden door ons gefotografeerd. We proberen maandelijks een shoot te houden, zodat je kleding mooi op modellen kan worden gestyled. We uploaden je item zo spoedig mogelijk in de shop. Het kan zijn dat de producten als productfoto online komen, in afwachting van de shoot.

Wij bepalen een geschikte verkoopprijs van je item op basis van de vraag naar het item, de conditie en de originele verkoopprijs.

Indien je item niet verkocht is na twee maanden, kunnen wij het item geleidelijk afprijzen tot maximaal 50%. Op die manier hopen we dat jouw item alsnog zo snel mogelijk verkocht wordt. Wij berichten je daarover via email.

Mocht het item binnen zes maanden niet verkocht zijn, dan nemen we contact met je op om te overleggen of je het item aan het goede doel wil doneren. (goed doel bepalen!) Je kunt de kleding ook ophalen of laten terugsturen (€ 5,95 verzendkosten).

De verzendkosten zijn € 6,95. Bij een bestelling boven de € 50,- is de verzending binnen Nederland gratis. Je kunt er ook voor kiezen om je item(s) op te halen. Maak dan een afspraak via Info@belikelola.com. Dat scheelt weer lekker in de kosten!

De aankopen bij Be like Lola zijn veilig. We slaan geen creditcard gegevens op en delen geen persoonlijke gegevens met derde partijen.

Be like Lola kan niet aansprakelijk worden voor extra verzendkosten als gevolg van het onjuist opgeven van de verzendgegevens bij het plaatsen van de bestelling.

We streven ernaar jouw item binnen 2-3 werkdagen bij je thuis te bezorgen. In het weekend verzonden items komen pas na maandag aan.

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het item, onder de volgende voorwaarden:

– het item is onbeschadigd en ongedragen;
– het terugsturen van het item is op eigen kosten.

We adviseren je om het pakket aangetekend te verzenden. We zijn niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte pakketten; zodra we je item in goede conditie retour hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag uiterlijk na 14 werkdagen terug. De items gekocht in de Sale kunnen niet worden geretourneerd.

Je kunt betalen met Ideal, Creditcard of Klarna.

Je item is verkocht! Je ontvangt 50% van de verkoopprijs binnen 14 dagen na de definitieve verkoopdatum (14 dagen retourrecht) op je bankrekening. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle trends & acties.